Ajankohtaista

Ajankohtaiset tapahtumat löytyvät Oulun Luokanopettajaopiskelijat ry:n Instagramista ja/tai Facebookista!

Tervetuloa OLO ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen ma 30.11. Klo 16 alkaen! Olisiko sinusta hallitustoimijaksi? Haluatko esittää kiperiä kysymyksiä OLOn toiminnasta istuvalle hallitukselle? Haluatko ehdottaa uudistuksia, esittää mielipiteitä tai tykkäätkö ihan vain kokoustamisesta?

Tule yhdessä muiden ololaisten kanssa päättämään ajankohtaisista asioista sekä ensi kauden hallituksen kokoonpanosta joko paikan päälle tai etäyhteyden päähän. Hallitustoiminnasta kiinnostuneet asettuvat kokouksessa ehdolle. Hallituksen sekä sen puheenjohtajan valinnan lisäksi kokouksessa käsitellään mm. ensi kauden toimintasuunnitelma, talousarvio, sääntömuutoksia, sekä valitaan tilintarkastajat. Asettuaksesi ehdolle ja ollaksesi äänivaltainen kokouksessa sinun tulee olla OLO:n jäsen.

Tapahtumaan osallistuminen on mahdollista joko paikan päällä tilassa PR104 tai etäyhteyksin Zoomin kautta poikkeuslain nojalla. Paikan päällä hygienia ja turvallisuus on huomioitu ja kehotamme pitämään maskia, joita myös jaetaan paikan päällä. Tarjoiluja ei poikkeuksellisesti syyskokouksessa ole. Osallistuessasi etäyhteyksin tulee sinun ilmoittautua ETUKÄTEEN. Ilmoittautuminen tapahtuu Kide.appin kautta ja on auki ma 23.11. Klo 16 alkaen aina syyskokouspäivään 30.11. Klo 14 asti tämän linkin kautta: https://kide.app/events/13296ad1-d181-43e1-8c02-807ae7b29678. Ilmoittautuaksesi sinun tulee olla OLO ry:n jäsen. Kummastakin osallistumistavasta löydät tarkemmat ohjeistukset tästä tapahtumasta.

Jos et jostain syystä pääse osallistumaan kokoukseen ja olet kiinnostunut hallitukseen hakemisesta, voit myös toimittaa hakemuksen sähköpostitse olo@student.oulu.fi. Hakemuksesi voi olla muodoltaan kirjallinen tai video, mutta sen kesto ei saa ylittää yhtä (1) minuuttia. Lähetetty hakemus esitetään kokouksessa.

Esityslista syyskokoukseen 30.11.2020

1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen laillisuudesta ja päätösvaltaisuudesta päättäminen
3. Läsnäolijoiden toteaminen
4. Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi
5. Kokouksen menettelytavan vahvistaminen
6. Kokouksen toimihenkilöiden valinta
7. Vuoden 2021 toimintasuunnitelman hyväksyminen
8. Vuoden 2021 talousarvion hyväksyminen
9. Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan valinta vuodelle 2021
10. Sääntömuutosten käsittely
11. Hallituksen puheenjohtajan valinta vuodelle 2021
12. Hallituksen valinta vuodelle 2021
13. Jäsenmaksun vahvistaminen vuodelle 2021
14. Killan toimihenkilöiden valinta kaudelle 2021
15. Kaski ry:n edustajan valinta
16. Muut esille tulevat asiat
17. Kokouksen päättäminen

  • Facebook Social Icon
  • Snapchat Social Icon
  • Instagram Social Icon

Oulun Luokanopettajaopiskelijat ry

olo_ry

@olo_ry

@kahvilaolohuone

Please reload

1/2

© 2018 by OLO ry. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now