Ilmoittautuminen

Lisälipunmyynti alkaa keskiviikkona 27.10. klo 14.00 Kide.appissa ja päättyy sunnuntaina 31.10. Tapahtuman löydät Kide.appista myös tunnisteella #olory68. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun on mahdollista ilmoittaa myös mahdollinen avec.  Hinnat sisältävät kolmen ruokalajin illallisen juomineen, jatkot, kyydin jatkoille, Ihanan OLOn silliksen ja haalarimerkit.  

Linkki Kide.appiin: https://kide.app/events/c1ee66aa-1b16-4da9-8de3-c17073133589

Illalliskortin hinnat ovat seuraavat:   
85 € OLO ry:n jäsen 
95 € muu kuin OLO ry:n jäsen 

 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua OLOlaisten hinnalla, sinun täytyy olla rekisteröitynyt OLO ry:n jäseneksi Kide.appissa. Osallistumismaksu sekä pöytäseuruetoiveet esitetään lipunoston yhteydessä (pöytäseuruetoiveita on mahdollista muokata myös lipun oston jälkeen). Pöytäseurueeseen voi kuulua enimmillään 8 henkilöä.  Illalliskortteja on rajoitetusti, joten olethan valmiina, sillä paikat menevät nopeasti! Ilmoittautumiset ovat sitovia, joten jos et pääse juhliin, vastaat itse lippusi myymisestä eteenpäin.  

Koska vuosijuhlat järjestetään tästedes vuosittain, ilmoittautuminen koskee vanhempien vuosikurssin opiskelijoita (toisesta vuosikurssista ylöspäin). Tämä on yleinen käytäntö isoilla ainejärjestöillä. Fuksit älkää kuitenkaan huoliko, sillä teilläkin on mahdollisuus virittäytyä vuosijuhlatunnelmaan ja osallistua vuosijuhlille tai sillikselle työvoimana. Vuosijuhlissa työskentelevät pääsevät osallistumaan jatkoille ja silliksellä työskentelevät voivat työtehtäviensä jälkeen jäädä nauttimaan yhteisestä Ihanan OLOn silliksestä. Lisätietoa työvoimakäytänteistä löydät kohdasta Työvoimaksi vuosijuhlille.  

 OLO ry 65v 20180324 002.jpg