Työvoimaksi vuosijuhlille?

Koska vuosijuhlille osallistutaan perinteisesti toisesta vuosikurssista ylöspäin, on myös fukseilla (ja toki muillakin) mahdollisuus virittäytyä vuosijuhlatunnelmaan ja osallistua vuosijuhlille, jatkoille tai sillikselle työvoimana. Ahkera työ palkitaan ja iltajuhlassa työskentelevät pääsevät osallistumaan jatkoille, jatkoilla työskentely mahdollistaa osallistumisen seuraavan päivän sillikselle ja silliksellä työskentelevät pääsevät nauttimaan edellisen illan jatkoista sekä halutessaan silliksestä oman työvuoron päätyttyä. 

Tartu siis tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen kokea vuosijuhlatunnelmaa työntekijän roolissa! Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. 

Kuinka hakea työvoimaksi?

Työvoimahaku alkaa keskiviikkona 27.10. ja päättyy keskiviikkona 3.11. Huomioittehan, että lopullinen työtehtävä tarkentuu vasta myöhemmin ja mikäli halukkaita on enemmän kuin tarvetta työvoimalle, tulemme arpomaan työtehtävät ilmoittautuneiden kesken, toki toiveita kuunnellen. Työntekijähaku on tarkoitettu ensisijaisesti fukseille. 

Työvoimaksi voit hakea täyttämällä oheisen lomakkeen: 

https://forms.office.com/r/ykxjREE8Ut

 OLO ry 65v 20180324 004.jpg

Mahdollisia työtehtäviä iltajuhlassa: Työaika lauantaina aikavälillä noin 15.45 - 00.15

1. Narikasta huolehtiminen Hotelli Lasaretissa.

2. Bussivastaava sekä yleinen juhlijoiden opastus

3. Somevastaava

Mahdollisia työtehtäviä jatkoilla:Työaika aikavälillä noin 20.00-04.00

1. GANG 1. Oletko joka paikan höylä? Luonnistuuko paljun hoitaminen? Entä Spotifysta play-napin painaminen? Erotatko paperit tölkeistä? Mikäli vastauskesi on kyllä niin valitse GANG 1! Työaika aikavälillä 20.00-04.00

2. GANG 2. Tunnistatko Suomessa käytössä olevan valuutan? Onko kolikot sinulle tuttuja? Entä kortit? Ei hätää, vaikka vastaisit ei, sillä tähän pystyvät kaikki! Valitse GANG 2! Hox: Työaika jatkoilla la-su klo 23.00-04.00 

Mahdollisia työtehtäviä silliksellä: Työaika aikavälillä noin 13.00-21.00

1. Narikasta huolehtiminen.

2. Erilaiset tarjoilutehtävät.

3. Paljusta huolehtiminen; täyttö, tyhjennys, lämmitys.

Kaikille silliksen työntekijöille kuuluu loppusiivous. 

Tarkemmat työtehtävät ja -ajat tarkentuvat myöhemmin.