top of page

OLOn hallitus 2018

Jäsenistötiimi

Emma Määttä

Bruno Gioia Sandler

Suvi Sjöberg

Heipä hei! Me ollaan jäsentiimi, Emma, Suvi ja Bruno. Meidän tärkeimpänä missiona on pitää huolta Ololaisten hyvinvoinnista. Tehtäviimme kuuluu opiskelijoiden edunvalvonta koulutuspoliittisen ja sosiaalipoliittisen toiminnan kautta, yhteistyö SOOL:n kanssa sekä Kasopessa vaikuttaminen. Lisäksi työskentelemme fuksien ja maisteriopiskelijoiden kanssa varmistaen, että jokaisella on hyvä olla Olon:n jäsenenä! Me olemme täällä teitä varten, joten jos sinulla on mitään kysyttävää tai kommentoitavaa näihin asioihin liityyen, ota rohkeasti yhteyttä! 

Yhdistystiimi

Emmi Turpeinen

Tiia-Reeta Tihinen

Tino Nissinen

Moikka! Ollaan OLOn yhdistystiimi Emmi, Tiia ja Tino. Tino toimii hallituksen varapuheenjohtajana, Tiia sihteerinä ja Emmi on viestintävastaava. Meidän tiimi hoitaa yhdistyksemme hallinnollisia asioita, sekä kaikenlaisia "hanttihommia" jotka eivät oikein kuulu millekään muulle tiimille. Näitä on esimerkiksi yritysyhteistyö ja jäsenmateriaaleista huolehtiminen. Meille voit tulla kertomaan yleisesti OLOon liittyvää palautetta, tai jos mielelläsi on jokin yritys jonka kanssa meidän kannattaisi ehdottomasti tehdä yhteistyötä, tule ilmiantamaan se meille!

Taloustiimi

Karri Hurskainen

Veera Kandelberg

Jesse Jussila

Moikkelis! Tässä OLO:n taloustiimi: Karri, Veera ja Jesse. Vastaamme kaikista Kahvio Olohuoneeseen liittyvistä asioista kuten kahvion toiminnasta, kehittämisestä, tuotevalikoimasta, kahvion tapahtumista ja niistä tiedottamisesta, palautteen keruusta sekä työntekijämme hyvinvoinnista. Lisäksi rahastonhoitajamme on vastuussa OLO:n rahaliikenteestä ja kiinteässä yhteydessä tilitoimistoomme. Erityisesti odotamme kuluvalta vuodelta KTK:n muuton myötä tapahtuvaa kahviomme muuttoa, josta riittää varmasti ideoitavaa ja työsarkaa yhdelle, jos toisellekin kahviovastaavalle.  

Tapahtumatiimi

Sara Hagelberg

Alex Brina

Johanna Suomalainen

Terve! Tässä OLO:n tapahtumatiimi johon kuuluvat Alex, Johanna ja Sara. Vastuualueenamme on ainejärjestömme erilaisten tapahtumien järjestäminen sekä niiden ideointi. Meidän menossa on mukana myös innokas ja toimiva tapahtumatoimikunta, joka auttaa järjestämään mielekkäitä tapahtumia teille! Odotamme innolla Wappua, jolloin riittää vilinää ja vilskettä tapahtumien saralla, missä toivomme näkevämme suuren osallistujamäärän edustamassa OLO:a! Tapahtumiin liittyvissä kysymyksissä tai ideoissa voit ottaa yhteyttä keneen tahansa meistä tai tapahtumatoimikunnasta! 

Puheenjohtaja

Pyry Lahdenperä

Hallituksen jäsenet tavoittaa sähköpostilla etunimi.sukunumi@student.oulu.fi

tai nykäisemällä hihasta yliopiston käytävillä!

OLO ry:n hallitus valitaan vuosittan sääntömääräisessä syyskokouksessa. Halutako ehdolle? Tule paikalle syyskokoukseen!

Haluatko hallitukseen? Tule kevätkokoukseen 25.4.2018 ja asetu ehdolle!

bottom of page