top of page

Sillis

Silliaamiainen, tuttavallisemmin sillis, nautitaan perinteisen pöytäjuhlan jälkeisenä päivänä. Silliksellä hoidamme yhdessä juhlinnan aiheuttamia oloja, jatkamme juhlia pienten ohjelmanumeroiden ja hauskanpidon merkeissä, nautimme ruuasta ja juomasta sekä opiskelutovereiden seurasta. Silliksen pukukoodina toimii haalarit sekä halutessaan teeman mukainen pukeutuminen.

OLO ry:n 70-vuosijuhlien jälkeisenä päivänä, eli sunnuntaina 3.12. päästään toipumaan vuosijuhlista ja jatkamaan hauskanpitoa perinteisen silliaamiaisen merkeissä. Tämän vuoden silliksen teemana on 70s, jota vietetään salaisessa paikassa X! Olemme saaneet sillikselle mahtavan yllätysesiintyjän, joten näitä 70-luvun diskobileitä et halua missata!

Sillis ei sisälly vuosijuhlien illalliskortin hintaan, vaan ilmoittautumisen yhteydessä voit ostaa lipun myös sillikselle. Lipun hinta on 15€, joka sisältää kuljetuksen, syötävää, juotavaa, haalarimerkin sekä yllätysesiintyjän keikan. Sillislippua ei voi ostaa yksittäin, sillä sillis on tarkoitettu vain vuosijuhlavieraille. Lisätietoa sillikselle osallistumisesta ja aikataulusta lähetetään osallistujille sähköpostitse myöhemmin.

WhatsApp Image 2022-09-13 at 19.03.22.jpeg
bottom of page