Sillis

Silliaamiainen, tuttavallisemmin sillis nautitaan perinteisen pöytäjuhlan jälkeisenä aamuna. Silliksellä hoidamme yhdessä rankan juhlinnan aiheuttamia oloja, jatkamme juhlia, nautimme ruuasta ja juomasta sekä opiskelutovereiden seurasta.  

Tänä vuonna sillistä vietetään 14.11.2021 ja kantavana teemana on Ihana OLO -Spa. Salaistakin salaisempaan sillispaikkaan on mahdollista saapua yhteisellä bussikyydityksellä. Bussin lähtöpaikka ja tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.  

 

Hoitoon kuuluu pääsy saunaosastolle sekä kylpytynnyriin, erilaisia kasvonaamioita ja jalkakylpyjä. Spassa on myös mahdollisuus omatoimiseen manikyyriin sekä laittautumiseen. Tarjolla on Ihana OLO –Spa brunssi, jossa voitte nauttia pöydän antimista. Brunssin yhteydessä voitte siemailla tikibaarin tarjoamia virvokkeita tai vaikka osallistua beer bong -otteluihin. Ihana OLO –Spa sillikselle on luvassa yhteiskuljetus, josta infoa luvassa myöhemmin. 

Ihanien hoitojen ansiosta darrainen olo kevenee ja illan pimetessä menojalka alkaa taas vipattaa. Kylpylän yhteydessä toimii myös ihana OLO –disco, jossa viimeistään viimeisetkin darranrippeet karisevat. Ihana OLO –Spassa lapsenmieliset voi jättää leikkihuoneeseen katsomaan Disney-elokuvia ja telmimään pallomeressä. (Huom! Ei oikeita lapsia) 

Voit vetää yllesi haalarit ja kylpyläteeman mukaisesti etsiä yllesi rentoa ja mukavaa päällepantavaa. Kylpytakit, uikkarit, tohvelit ja muut asiaan kuuluvat asusteet ovat suositeltavia, varsinkin jos käyt saunassa ja kylvyssä. Voit saapua paikalle ololla kuin ololla ja valmistautua kylpylässä uuteen nousuun. Ota mukaasi siis meikit sekä parempaa päällepantavaa, mikäli mielesi halajaa lähteä kylpylästä iltaa jatkamaan.