Mikä OLO?

OLO eli Oulun Luokanopettajaopiskelijat ry on luokanopettajaopiskelijoiden ainejärjestö Oulun yliopistolla, jonka tehtävänä on ajaa opiskelijan etua, yhdistää saman oppiaineen opiskelijoita ja järjestää opiskelijoille monenlaista toimintaa. Tämän lisäksi OLO pyörittää Kahvio OLOhuonetta, jonka antimista pääsevät nauttimaan niin henkilökunta, kuin opiskelijat.

 

Opiskelijan etua OLO ajaa yhteistyössä SOOL:n kanssa. OLO ry edustaa SOOLia paikallisella tasolla ja vastaa opettajaopiskelijoiden yhteistyöstä ja edunvalvonnasta Oulun yliopistossa. Tavoitteenamme on saada opiskelijoiden ääni kuuluviin niin koulutusohjelmatasolla, tiedekunnassa kuin yliopistossa, ja taata jäsenillemme sujuva ja kaikin tavoin mainio opiskelukokemus.

 

OLO ry järjestää ympäri vuoden erilaisia tapahtumia, joista löytyy jokaiselle jotain!  Pyrimme huomioimaan erilaisten opiskelijoiden tarpeet ja toiveet tapahtumien järjestämisessä.

 

Oulun Luokanopettajaopiskelijat ry on  perustettu vuonna 1953, joten ainejärjestöllä on takanaan pitkä historia opiskelijan edun ajamisessa.

 

OLO ry:n taival lähti liikkeelle nimellä Pedagogian ylioppilaat ry. Tämä toimi yhdistyksemme nimenä 60 vuotta aina vuoteen 2013 saakka kunnes nimenmuutos astui voimaan.

 

OLO:n toiminnasta vastaa vuosittain valittava hallitus, jossa on kuudesta kahdeksaan jäsentä sekä kahdesta neljään varajäsentä.  Hallitus kokoontuu joka viikko ideoimaan ja organisoimaan uutta sekä laittamaan täytäntöön päätöksiä. Hallituksen kokoonpanoon voi vaikuttaa tulemalla syyskokoukseen äänestämään. Kokouksessa OLO:n varsinaiset jäsenet voivat äänestää tai asettua ehdolle.

 

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme tarkemmin sivuillamme!

 

 

 

 

 

 

 

  • Facebook Social Icon
  • Snapchat Social Icon
  • Instagram Social Icon

Oulun Luokanopettajaopiskelijat ry

olo_ry

@olo_ry

@kahvilaolohuone

Please reload

1/2

© 2018 by OLO ry. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now