top of page

Ilmoittautuminen

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 1.11. klo 14.00 Kide.appissa ja päättyy sunnuntaina 12.11.

Illalliskorttien hinnat ovat seuraavat:

90€ OLO ry:n jäsen

95€ alumnijäsen

100€ muu kuin OLO ry:n jäsen

 

Hinnat sisältävät kolmen ruokalajin illallisen juomineen, jatkot bussikuljetuksineen ja haalarimerkin. Sillis ei sisälly lipun hintaan, vaan lipunmyynnin yhteydessä on mahdollista ostaa lippu sillikselle. Sillislippua ei voi ostaa yksittäin, sillä sillis on tarkoitettu vain vuosijuhlavieraille. Silliksen teema julkaistaan pian Instagramissa ja Sillis-sivulla.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua OLOlaisten hinnalla, sinun täytyy olla rekisteröitynyt OLO ry:n jäseneksi Kide.appissa. Avecin on ostettava lippu erikseen. Lipunoston yhteydessä voit ilmoittaa mahdollisen avecin nimen sekä muut mahdolliset pöytäseuruetoiveet. Kirjoitathan pöytäseuruetoiveeseen vain sellaisten henkilöiden nimet, jotka ovat varmuudella osallistumassa vuosijuhlaan. Tänä vuonna käytössämme ovat pitkät pöydät. Kaikkia ilmoittautumisen lisätietoja voit muokata sunnuntaihin 12.11. saakka. Tämän jälkeen tietoja ei voi enää muokata.

Illalliskortteja on rajoitetusti, joten olethan valmiina, sillä paikat menevät nopeasti! Ilmoittautumiset ovat sitovia, joten jos et pääse juhliin, vastaat itse lippusi myymisestä eteenpäin. Ilmoitathan tässä tapauksessa meille.

 

Koska vuosijuhlat järjestetään vuosittain, ilmoittautuminen koskee vain opiskelijoita toisesta vuosikurssista ylöspäin. Tämä on yleinen käytäntö isoilla ainejärjestöillä. Fuksit, älkää kuitenkaan huoliko! Teilläkin on mahdollisuus virittäytyä vuosijuhlatunnelmaan ja osallistua vuosijuhlille tai sillikselle työvoimana. Lisätietoa työvoimakäytänteistä löydät kohdasta Työvoimaksi vujuille.   

 OLO ry 65v 20180324 002.jpg
bottom of page