top of page

Ilmoittautuminen

Lipunmyynti alkaa 3.10. klo 14 Kide.appissa ja päättyy 16.10.

 

Avecin on ostettava lippu erikseen. Hinnat sisältävät kolmen ruokalajin illallisen juomineen, jatkot ja haalarimerkin. Tänä vuonna sillisaamianen ei kuulu hintaan. Lipunmyynnin yhteydessä on mahdollista ostaa lippu myös Sexy-Sillikselle hintaan 10€.

Kide.app. ilmoittautumiseen (Aukeaa 3.10.)

Illalliskortin hinnat ovat seuraavat:    
90 € OLO ry:n jäsen  
100 € muu kuin OLO ry:n jäsen  

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua OLOlaisten hinnalla, sinun täytyy olla rekisteröitynyt OLO ry:n jäseneksi Kide.appissa. Lipunoston yhteydessä voit esittää mahdollisen avecin nimen sekä pöytäseuruetoiveen, otathan huomioon, että juhlassa on käytössä pitkät pöydät. Kaikkia lisätietoja voit muokata 16.10. saakka. 

 OLO ry 65v 20180324 002.jpg

Illalliskortteja on rajoitetusti, joten olethan valmiina, sillä paikat menevät nopeasti! Ilmoittautumiset ovat sitovia, joten jos et pääse juhliin, vastaat itse lippusi myymisestä eteenpäin.

 

Koska vuosijuhlat järjestetään vuosittain, ilmoittautuminen koskee vanhempien vuosikurssin opiskelijoita (toisesta vuosikurssista ylöspäin). Tämä on yleinen käytäntö isoilla ainejärjestöillä. Fuksit, älkää kuitenkaan huoliko! Teilläkin on mahdollisuus virittäytyä vuosijuhlatunnelmaan ja osallistua vuosijuhlille tai sillikselle työvoimana. Lisätietoa työvoimakäytänteistä löydät kohdasta Työvoimaksi vuosijuhlille.   

bottom of page