top of page
SporttiAppro-banner.png
Suoritusohjeet

Kuinka ostan SporttiAppro-passin?

 

SporttiAppro-passi tulee myyntiin Kide.appissa perjantaina 16.9. klo 12.00. Hyötyliikkuja ja Sportti-intoilija -passien hinta on 12€ ja Urheiluhullu sekä Ikiliikkuja -passien hinta on 15€. Passeja on myynnissä rajallinen määrä. Passia ostaessasi valitset haluamasi tutkinnon, jota lähdet tapahtumassa suorittamaan. Ennen tutkinnon valintaa voit tutustua lajitarjontaan kohdassa Lajikohtaiset infot sekä tarkempiin suoritusaikatauluihin kohdassa Aikataulut. SporttiAppro-passia ostaessasi valitset myös mistä ja milloin haluat noutaa passisi. Huomioithan, että sinun tulee suorittaa tutkinnon osoittama määrä liikuntasuorituksia, eikä liikuntasuoritusten määrää ole mahdollista muokata itsenäisesti.
 

Tutkinnot ovat: 

Hyötyliikkuja  - 3 liikuntasuoritusta
Sportti-intoilija - 5 liikuntasuoritusta

Urheiluhullu - 7 liikuntasuoritusta

Ikiliikkuja - 10 liikuntasuoritusta (HOX! Voit suorittaa tämän tutkinnon ainoastaan mikäli sinulla on aikaisemmin suoritettu Urheiluhullu-tutkinto)

Kuinka ilmoittaudun liikuntasuorituksiin?

Tänä vuonna ilmoittautuminen liikuntasuorituksiin on jaettu kolmelle eri päivälle ja ilmoittautuminen alkaa Kide.appissa tiistaina 20.9.2022 klo 12:00. Tämän tavoitteena on vähentää ilmoittautumisesta aiheutuvaa ruuhkaa, sekä mahdollistaa jokaiselle tapahtumaan osallistujalle mahdollisimman monen mieluisan lajin saaminen. 

Ensimmäisenä päivänä jokaisen tutkinnon suorittajat valitsevat itselleen kolme suoritettavaa lajia. Toisena päivänä Sportti-intoilija, Urheiluhullu ja Ikiliikkuja tutkinnon suorittavat valitsevat itselleen kaksi lajia lisää. Kolmantena ilmoittautumispäivänä Urheiluhullu ja Ikiliikkuja tutkinnon suorittavat valitsevat itselleen viimeiset kaksi tai viisi lajia, jotka tutkintoon kuuluvat.

Jokaisena päivänä ilmoittautuminen on auki klo: 12:00-23.59. 

 

Linkki Kide.appin laji-ilmoittautumiseen: https://kide.app/events/4c448b80-0d6c-49a3-b164-ce17ccfea811
 

Ohjeet lajikohtaiseen ilmoittautumiseen:

 1. Suunnittele valmiiksi aktiviteetit, jotka haluat suorittaa. Muista tarkistaa ajat ja osoitteet, jotta ehdit varmasti siirtyä aktiviteetista toiseen! Varaa siirtymisiin kunnolla aikaa, myöhästyminen voi aiheuttaa sen, ettet pääse suorittamaan ollenkaan.

 2. Suunnittele muutama vara-aktiviteetti, jos ykkösvaihtoehdot ehtivät loppua.

 3. Mikäli sinulla on jokin tietty aktiviteetti, johon ehdottomasti haluat, varaa se ensimmäisenä!

 4. Lunasta aktiviteetteja oikea määrä tutkinnostasi ja päivästä riippuen. Huom! Lajit, jotka valitset ovat varattu sinulle vasta, kun olet laittanut ne Kide.appin ostoskoriin. 

  •  Hyötyliikkuja: 3 aktiviteettia 20.9. ilmoittautumisessa

  • Sportti-intoilija: 3 aktiviteettia 20.9. ilmoittautumisessa ja 2 aktiviteettia 21.9. ilmoittautumisessa

  • Urheiluhullu: 3 aktiviteettia 20.9. ilmoittautumisessa, 2 aktiviteettia 21.9. ilmoittautumisessa ja 2 aktiviteettia 22.9. ilmoittautumisessa

  • Ikiliikkuja: 3 aktiviteettia 20.9. ilmoittautumisessa, 2 aktiviteettia 21.9. ilmoittautumisessa ja 5 aktiviteettia 22.9. ilmoittautumisessa

 5. Jos haluat suorittaa omatoimista liikuntaa, valitse ne lajeiksi ilmoittautumisen yhteydessä. Suoritukset todistetaan merkkiä noutaessa. Lisätietoa itsenäisistä suorituksista löydät kohdasta Itsenäiset liikuntasuoritukset. 

 6. Ole nopea! Paikat täyttyvät todella nopeasti!

 7. Ole ajoissa paikalla taas seuraavana päivänä uuden ilmoittautumisen auetessa, jos tutkintosi sitä vaatii.

Huomaathan, että seuraavat aktiviteetit vaativat lisämaksun, joka maksetaan saavuttaessa paikalle:

 • Kiipeily, Reenis, Megazone, Dancehall, Twerk  5€

 • Biljardi 3€

 • Jousiammunta 2€

 • Padelin mailavuokra 2€

 • Vesijumpat ja omatoiminen uinti 1.8€

 

Kuinka noudan SporttiAppro-passini?

Lipun ostamisen yhteydessä valitset myös paikan, josta haluat noutaa SporttiAppro-passisi. Passin noutaminen tapahtuu Kide.app-lippua näyttämällä. Passeja jaetaan sekä Linnanmaan että Kontinkankaan kampuksilla seuraavasti:

Maanantaina 26.9. klo 10.00-15.00 

Tiistaina 27.9. klo 9.00-13.00

Passin noutopaikat:

Linnanmaalla maanantaina Telluksesta ja tiistaina vihreiltä naulakoilta

Kontinkankaalla molempina päivinä Telluksesta

Tapahtuman yleiset ohjeet:

 1. Osallistuthan tapahtumaan vain täysin terveenä! 

 2. Tapahtuman järjestäjä ei vakuuta osallistujia, vaan jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.

 3. Tapahtuman ohjeiden lisäksi tapahtumiin osallistuvat henkilöt sitoutuvat noudattamaan ensisijaisesti liikuntapaikkojen ja henkilökunnan       antamia ohjeita. 

 4. Saavuthan jokaiselle suorituspaikalle ajoissa! 

 5. Käy lukemassa tarkat suoritusohjeet sekä liikuntapaikkojen osoitteet ennen tapahtumaa. 

Tapahtumapäivinä 27.-28.9. voit tarvittaessa soittaa tai laittaa viestiä päivystävään puhelimeen: 0417941077

Mitä tehdä jos ostin SporttiAppro-passin, mutta en pääsekään osallistumaan?

Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, emme valitettavasti palauta lipun hintaa, mutta sinun on mahdollista myydä SporttiAppro-passisi omatoimisesti Kide.appin kautta. Lipun lähettämisestä löydät lisätietoa Kide.appin omilta nettisivuilta. 

Mitä tehdä jos en pääsekään osallistumaan ilmoittautumaani lajiin?

 

Jos et pääse osallistumaan lajiin, johon olet ilmoittautunut,  toivomme että vapauttaisit lajilippusi Kide.appin kautta. Useat lajit ovat todella suosittuja, eivätkä kaikki halukkaat mahdu mukaan, joten lipun vapauttamalla mahdollistat lajipaikkasi jollekin toiselle tapahtumaan osallistujalle. 

 

Mitä tehdä jos minulla tulee kysyttävää järjestäjiltä?

 

Mikäli sinulla herää kysyttävää ennen tapahtumaa tai sen aikana, ole rohkeasti yhteydessä järjestäjiin. Voit laittaa viestiä osoitteeseen sporttiappro.oulu@gmail.com tai tapahtumapäivinä soittaa ja laittaa viestiä päivystävään puhelimeen.

 

Päivystävän puhelimen numero ilmoitetaan myöhemmin. 

 

 

Mistä voin noutaa haalarimerkkini?

 

SporttiAppro Oulu päättyy City Biljardin tiloihin, josta voit noutaa tutkintoasi vastaavan haalarimerkin.  Merkkien jako tapahtuu keskiviikkona 28.9. klo 18.00-23.00. Ota mukaasi SporttiAppro-passi sekä todisteet mahdollisista itsenäisistä aktiviteeteista ja tule hakemaan merkkisi! 

Merkkien jaon yhteydessä on mahdollista jäädä viettämään iltaa City Bilajrdin tiloihin ja tunneilmoimaan yhdessä approjen jälkeen. 

bottom of page