top of page
SporttiAppro-banner.png
Suoritusohjeet

Kuinka ostan SporttiAppro-passin?

 

SporttiAppro-passi tulee myyntiin Kide.appissa torstaina 14.9. klo 12.00. Hyötyliikkuja ja Sportti-intoilija -passien hinta on 12€ ja Urheiluhullu sekä Ikiliikkuja -passien hinta on 15€. Passeja on myynnissä rajallinen määrä. Passia ostaessasi valitset haluamasi tutkinnon, jota lähdet tapahtumassa suorittamaan. Ennen tutkinnon valintaa voit tutustua lajitarjontaan kohdassa Lajikohtaiset infot sekä tarkempiin suoritusaikatauluihin kohdassa Aikataulut. SporttiAppro-passia ostaessasi valitset myös mistä ja milloin haluat noutaa passisi. Huomioithan, että sinun tulee suorittaa tutkinnon osoittama määrä liikuntasuorituksia, eikä liikuntasuoritusten määrää ole mahdollista muokata itsenäisesti.
 

Tutkinnot ovat: 

Hyötyliikkuja  - 3 liikuntasuoritusta
Sportti-intoilija - 5 liikuntasuoritusta

Urheiluhullu - 7 liikuntasuoritusta

Ikiliikkuja - 10 liikuntasuoritusta (HOX! Voit suorittaa tämän tutkinnon ainoastaan mikäli sinulla on aikaisemmin suoritettu Urheiluhullu-tutkinto)

Kuinka ilmoittaudun liikuntasuorituksiin?

Tänä vuonna ilmoittautuminen liikuntasuorituksiin on jaettu kolmelle eri päivälle ja ilmoittautuminen alkaa Kide.appissa tiistaina 19.9.2023 klo 12.00. Tämän tavoitteena on vähentää ilmoittautumisesta aiheutuvaa ruuhkaa, sekä mahdollistaa jokaiselle tapahtumaan osallistujalle mahdollisimman monen mieluisan lajin saaminen. 

Ensimmäisenä päivänä jokaisen tutkinnon suorittajat valitsevat itselleen kolme suoritettavaa lajia. Toisena päivänä Sportti-intoilija, Urheiluhullu ja Ikiliikkuja tutkinnon suorittavat valitsevat itselleen kaksi lajia lisää. Kolmantena ilmoittautumispäivänä Urheiluhullu ja Ikiliikkuja tutkinnon suorittavat valitsevat itselleen viimeiset kaksi tai viisi lajia, jotka tutkintoon kuuluvat.

Jokaisena päivänä ilmoittautuminen on auki klo: 12.00-23.59. 

 

Linkki Kide.appin laji-ilmoittautumiseen julkaistaan ennen lajikohtaisen ilmoittautumisen alkamista.


 

Näyttökuva 2023-9-12 kello 12.00.20.png

Ohjeet lajikohtaiseen ilmoittautumiseen:

 1. Suunnittele valmiiksi aktiviteetit, jotka haluat suorittaa. Muista tarkistaa ajat ja osoitteet, jotta ehdit varmasti siirtyä aktiviteetista toiseen! Varaa siirtymisiin kunnolla aikaa, myöhästyminen voi aiheuttaa sen, ettet pääse suorittamaan ollenkaan.

 2. Suunnittele muutama vara-aktiviteetti, jos ykkösvaihtoehdot ehtivät loppua.

 3. Mikäli sinulla on jokin tietty aktiviteetti, johon ehdottomasti haluat, varaa se ensimmäisenä!

 4. Lunasta aktiviteetteja oikea määrä tutkinnostasi ja päivästä riippuen. Huom! Lajit, jotka valitset ovat varattu sinulle vasta, kun olet laittanut ne Kide.appin ostoskoriin. 

  •  Hyötyliikkuja: 3 aktiviteettia 19.9. ilmoittautumisessa

  • Sportti-intoilija: 3 aktiviteettia 19.9. ilmoittautumisessa ja 2 aktiviteettia 20.9. ilmoittautumisessa

  • Urheiluhullu: 3 aktiviteettia 19.9. ilmoittautumisessa, 2 aktiviteettia 20.9. ilmoittautumisessa ja 2 aktiviteettia 21.9. ilmoittautumisessa

  • Ikiliikkuja: 3 aktiviteettia 19.9. ilmoittautumisessa, 2 aktiviteettia 20.9. ilmoittautumisessa ja 5 aktiviteettia 21.9. ilmoittautumisessa

 5. Jos haluat suorittaa omatoimista liikuntaa, valitse ne lajeiksi ilmoittautumisen yhteydessä. Suoritukset todistetaan merkkiä noutaessa. Lisätietoa itsenäisistä suorituksista löydät kohdasta Itsenäiset liikuntasuoritukset. 

 6. Ole nopea! Paikat täyttyvät todella nopeasti!

 7. Ole ajoissa paikalla taas seuraavana päivänä uuden ilmoittautumisen auetessa, jos tutkintosi sitä vaatii.

Huomaathan, että seuraavat lajipaikat vaativat lisämaksun, joka maksetaan saavuttaessa paikalle:

 • Tankotanssi, Ilmajooga, Ilma-akrobatia 10€

 • Kiipeily, Reenis, Megazone, Twerk, Dancehall, Dancehall Queenstyle 5€

 • Vesivoimistelut ja omatoiminen uinti 1,50€

 • Padelin mailavuokra 2€

 

Kuinka noudan SporttiAppro-passini?

Lipun ostamisen yhteydessä valitset myös paikan, josta haluat noutaa SporttiAppro-passisi. Passin noutaminen tapahtuu Kide.app-lippua näyttämällä. Passeja jaetaan sekä Linnanmaan että Kontinkankaan kampuksilla seuraavina päivinä:

Torstaina 21.9. klo 10-14 Linnanmaan kampuksen vihreät naulakot & Kontinkankaan kampuksen TellUs

Perjantai 22.9. klo 10-14 Linnanmaan kampuksen vihreät naulakot & Kontinkankaan kampuksen TellUs

Mikäli et pääse noutamaan passia kumpanakaan päivänä, pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse sporttiappro.oulu@gmail.com tai Instagramissa @sporttiapprooulu.

Tapahtuman yleiset ohjeet:

 1. Osallistuthan tapahtumaan vain täysin terveenä! 

 2. Tapahtuman järjestäjä ei vakuuta osallistujia, vaan jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.

 3. Tapahtuman ohjeiden lisäksi tapahtumiin osallistuvat henkilöt sitoutuvat noudattamaan ensisijaisesti liikuntapaikkojen ja henkilökunnan       antamia ohjeita. 

 4. Saavuthan jokaiselle suorituspaikalle ajoissa! 

 5. Käy lukemassa tarkat suoritusohjeet sekä liikuntapaikkojen osoitteet ennen tapahtumaa. 

Tapahtumapäivinä 25.-27.9. voit tarvittaessa soittaa tai laittaa viestiä päivystävään puhelinnumeroon, joka löytyy appropassista.

Mitä tehdä jos ostin SporttiAppro-passin, mutta en pääsekään osallistumaan?

Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, emme valitettavasti palauta lipun hintaa, mutta sinun on mahdollista myydä SporttiAppro-passisi omatoimisesti Kide.appin kautta. Lipun lähettämisestä löydät lisätietoa Kide.appin omilta nettisivuilta. 

Mitä tehdä jos en pääsekään osallistumaan ilmoittautumaani lajiin?

 

Jos et pääse osallistumaan lajiin, johon olet ilmoittautunut,  toivomme että vapauttaisit lajilippusi Kide.appin kautta. Useat lajit ovat todella suosittuja, eivätkä kaikki halukkaat mahdu mukaan, joten lipun vapauttamalla mahdollistat lajipaikkasi jollekin toiselle tapahtumaan osallistujalle. 

 

Mitä tehdä jos minulla tulee kysyttävää järjestäjiltä?

 

Mikäli sinulla herää kysyttävää ennen tapahtumaa tai sen aikana, ole rohkeasti yhteydessä järjestäjiin. Voit laittaa viestiä osoitteeseen sporttiappro.oulu@gmail.com tai Instagramissa @sporttiapprooulu. Tapahtumapäivinä voit soittaa ja laittaa viestiä päivystävään puhelinnumeroon. Päivystävän puhelimen numero ilmoitetaan ennen tapahtumaa. 

 

 

Mistä voin noutaa haalarimerkkini?

 

Ota mukaasi SporttiAppro-passi sekä todisteet mahdollisista itsenäisistä aktiviteeteista ja tule hakemaan merkkisi! Haalarimerkkejä jaetaan keskustassa Mannerheimin puistossa keskiviikkona 27.9. klo 18-22. Tarjolla myös pientä purtavaa!

bottom of page