top of page
hallitus 2019.jpg

Vasemmalta oikealle ja ylhärivistä alas. Jukka, Gautier, Lassi, Vilma, Suvi S., Mariam, Olivia, Henna, Hanna, Suvi K., Emma, Emmi ja Sara

OLOn Hallitus 2019

Jäsenistötiimi

Ciao! Me ollaan OLO:n jäsenistötiimi, johon kuuluvat Gautier (kavereiden kesken Kuutti), Mariam ja Suvi. Meidän vastuulla on huolehtia meidän jäsenistön opeopiskelijoiden edunvalvonnasta. Tähän kuuluu opiskelijoiden hyvinvoinnin, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen sekä toimia vaikuttajana opiskelijoiden opintoihin liittyvissä asioissa. Jos sulla siis tulee ikinä mitään huolia tai kysymyksiä ihan mihin vain liittyen, tuuppa rohkeasti nykäsemään hihasta, niin me autetaan sinua parhaamme mukaan!  

Tapahtumatiimi

Heissulivei! Tässä OLO:n tapahtumatiimi, johon kuuluvat Hanna, Henna ja Suvi. Vastuualueenamme on ainejärjestömme erilaisten tapahtumien suunnittelu ja toteutus. Meidän menossa on mukana myös innokas ja ihana tapahtumatoimikunta, joka auttaa järjestämään mielekkäitä tapahtumia koko jäsenistöllemme! Toivottavasti näemme teitä runsain joukoin OLO:n tapahtumissa! Tapahtumiin liittyvissä kysymyksissä tai ideoissa voit ottaa yhteyttä keneen tahansa meistä tai tapahtumatoimikunnasta! 

Taloustiimi

Terveppä terve! Taloustiimiimme kuuluu rahastonhoitajamme Lassi sekä kahviovastaavat Vilma ja Jukka. Tiimimme päävastuualue on meidän opiskelijoiden ikioma Kahvila Olohuone. Kahvilaan liittyvät tehtävät vaihtelevat erilaisten tapahtumien järjestämisestä aina tuotevalikoiman kehittämiseen sekä ihanan työntekijämme Armin työhyvinvoinnista huolehtimiseen. Kahvilamme talouden seurannasta sekä muusta ainejärjestömme rahaliikenteestä huolehtii rahastonhoitajamme, yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Kahvilamme toiminta on lähtenyt uusissa tiloissa liikkeille oikein mallikkaasti ja odotammekin jo innolla, että uudet opiskelijat pääsevät syksyllä nauttimaan sen antimista. Kaikissa kahvilaan liittyvissä asioissa ja ideoissa voitkin olla suoraan yhteydessä meihin. Uudet ajatukset ja ehdotukset ovat aina tervetulleita! 

Järjestötiimi

Halozione! Järjestötiimi olemme me, eli viestintävastaava Olivia, varapuheenjohtaja Emma ja sihteeri Emmi! Me aletaan välillä myös meidän puheenjohtajaa Saraa. Meidän tehtävänä on pitää hommat rullaamassa, eli huolehditaan kaikenlaisista yhdistyksen hallinnollisista asioista. Emma huolehtii kaikenlaisista puheenjohtamiseen liittyvistä asioista Saran kanssa, Olivia lähettelee teille viikkokirjeitä (muistakaa lukea niitä!!) ja Emmi mapittaa ja tulostelee paljon papereita. 

Puheenjohtaja

Moikka! Oon Sara ja toimin vuonna 2019 hallituksemme puheenjohtajana. Minua voisi kutsua melkeinpä hallituksemme jokapaikanhöyläksi, koska tehtäviini kuuluu monta eri asiaa. Näitä ovat esimerkiksi kokousten koolle kutsuminen ja niissä puheen johtaminen sekä sen varmistaminen, että homma pelaa. Puheenjohtajistona Emman kanssa teemme tiivistä yhteistyötä jokaisen tiimimme kanssa ja huolehdimme myös hallituksemme yleisestä toimivuudesta ja yhteisöllisyydestä. Hallituksemme kokoontuu joka viikko kokoustamaan ainejärjestöämme koskevista asioista. Kokouksiin ovat kaikki tervetulleita kuuntelemaan mitä järjestössämme tapahtuu! Tule siis ihmeessä moikkaamaan ja jutskailemaan, jos jokin asia mietityttää tai haluat tuoda esille mieltä askarruttavia asioita. Nähdään Kahvila Olohuoneessa!

bottom of page