• Facebook Classic
  • Instagram App Icon

Tapahtumat

Luokanopettajien arjessa sattuu ja todellakin tapahtuu! OLO ry järjestää ympäri vuoden erilaisia tapahtumia, joista löytyy jokaiselle jotakin!

 

Läpi luokanopettajaopiskelijan vuoden arkea värittävät OLO ry:n monet vuosittaiset, jo perinteisiksi tituleeratut tapahtumat, joista mainittavia ovat mm. Hyvän OLOn päivä, Puurojuhla sekä musiikkitapahtuma Mukavan OLOn rock! Mukaan mahtuvat myös sitsit, teema- ja kiitosbileet, kausittaiset pippalot sekä illanvietot.

FUKSITAPAHTUMAT

 

Syksyllä järjestetään useita fukseille suunnattuja tapahtumia, joissa heille tehdään tutuksi kanssaopiskelijat, kampusalue, oma tiedekunta sekä itse kaupunki. Elokuussa järjestetään Fuksipiknikki, jonne ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudet opiskelijat! 

 

TALVIPÄIVÄT


Jokavuotinen viikonloppu, jolloin Suomen opettajaksi opiskelevat kokoontuvat yhteen kohteeseen. Talvipäiväkaupungissa eri kaupunkien opiskelijat tutustuvat toisiinsa hulvattoman hauskojen tapahtumien lomassa.

 

YHTEISTYÖ


OLO ry ei aina toimi tapahtumissa yksin, vaan tekee aktiivisesti yhteistyötä eri tahojen ja ainejärjestöjen kanssa. Esimerkiksi fuksisuunnistus on kasvatustieteiden tiedekunnan ainejärjestöjen aktiiveista koostuvan yhteistyötiimi KASOPEn käsialaa. Yhteistyön hedelminä ovat myös syntyneet mm. ystävänpäivätanssiaiset ja yhteissitsit.

EI VAIN YHTÄ JUHLAA
 

OLO ry reagoi opiskelijoiden tarpeisiin muussakin kuin juhlamielessä järjestämällä erilaisia kursseja, luentoja ja tapahtumia. Kursseja suunnitellessa otamme myös toiveita huomioon!


OLO ry vaalii perinteitä, mutta ideoi myös jatkuvasti uutta! Tervetuloa mukaan järjestämään, ideoimaan tai ihan vaan nauttimaan iloisista tapahtumistamme, joista jää mitä parhain OLO! :)


 

 

 

 

1/10

  OLO informoi tapahtumista:

 

  • Facebookissa

  • Kasvatustieteellisen tiedekunnan ja Kahvio OLOhuoneen ilmoitustauluilla

  • Sähköpostitse viikkokirjeellä

  • Instagramissa @olo_ry

Mukaan tekemään tapahtumia?

Ota yhteyttä tapahtumatiimiimme! Heidät tavoitat sähköpostilla

etu.sukunimi@student.oulu.fi