Kansainvälisty Oulussa!

 

 

 

 

Kansainvälistyminen mahdollista vain lähtemällä vaihtoon? Ei todellakaan! Tarjolla on monia muitakin keinoja kansainvälistyä lähtemättä Linnanmaata kauemmas.

 

Yliopisto tarjoaa mahdollisuuksia opiskella useita kieliä joko perinteiseen tapaan osallistumalla kursseille, mutta jos pänttääminen ei kiinnosta hyvänä vaihtoehtona on myös tandem-kurssi, jonka periaate on opettaa toinen toistaan vaihto-oppilaiden kanssa. Esimerkiksi sinä opit saksaa samalla kun opetat saksalaiselle vaihtarille suomea.

 

Vaihto-oppilaista puheen ollen ESN ja muut vaihto-oppilas järjestöt järjestävät paljon bileitä ja tapahtumia, joihin voi osallistua. Myös OLO ry pyrkii viestittämään aina omista tapahtumistaan vaihtareille, ja heille järjestetään myös joka syksy ja kevät tervetuliaiskahvit. Vaihtareihin tutustuminen on antoisaa ja heiltä voi oppia paljon uutta! Hyvänä keinona on myös ryhtyä vaihtarikummiksi, josta saa myös palkkaa ja opintopisteitä. Vaihtarikummi esittelee Oulua uusille tulokkaille ja auttaa heitä sopeutumaan elämään Oulussa. Vaihtarikummeiksi hakuajoista ilmoitetaan sähköpostitse.

Vaihtoon ulkomaille?

 

 

 

 

Oulun yliopisto tarjoaa hyvät puitteet vaihtoon lähtemiseen. Mikä olisikaan parempi panostus tulevaisuuteen kuin uuden kielen ja kulttuurin oppiminen, mikä puolestaan antaa monia uusia perspektiivejä suomalaisuuteen ja omaan identiteettiin!

 

Vaihtovuosi on seikkailu, jota et unohda koskaan. Lisätietoja vaihtoon lähtemisestä saat Oulun yliopiston nettisivuilta. Voit ottaa yhteyttä myös Kasvatustieteiden tiedekunnan opiskelijavaihdosta vastaavaan henkilöön ja kysyä lisää.

Hyödyllisiä linkkejä

Vaihto-opiskelu ja harjoittelu ulkomailla

Kielikoulutus

Kysyttävää opiskelijavaihdosta?

 

Kasvatustieteiden tiedekunta

-opiskelijavaihto

Haapakoski Jani 

Sähköposti: jani.haapakoski (at) oulu.fi

 

Kansainvälistä toimintaa Oulussa

  Vaihtarikahvit OLO:n kopilla.

  • Facebook Social Icon
  • Snapchat Social Icon
  • Instagram Social Icon

Oulun Luokanopettajaopiskelijat ry

olo_ry

olo_ry

Please reload

1/2

© 2018 by OLO ry. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now