top of page

kansainvälinen olo

 

 

 

 

OLO on pääasiassa kaksikielinen ainejärjestö (suomi/englanti), joka tarjoaa kansainvälistä toimintaa ja mahdollisuuksia jäsenilleen aina erilaisista bileistä verkostoitumiseen ja kansainvälisiin vaikuttamismahdollisuuksiin. OLOn jäsenistöön kuuluu myös Interkulttuurinen opettajankoulutus, joka on ainoa englanninkielinen opettajankoulutus koko Suomessa.  

Vaihtoon?

 

 

 

Vaihtoon lähtö ja jopa harjoittelu ulkomailla kuuluu monen OLOn jäsenen opintoihin. Oulun yliopisto tarjoaa hyvät puitteet vaihtoon lähtemiseen. Mikä olisikaan parempi panostus tulevaisuuteen kuin uuden kielen ja kulttuurin oppiminen sekä vaihto-opiskelun luoma ainutlaatuinen kokemus.  

Vaihtovuosi on seikkailu, jota et unohda koskaan. Lisätietoja vaihtoon lähtemisestä saat Oulun yliopiston nettisivuilta. Voit ottaa yhteyttä myös Kasvatustieteiden tiedekunnan sivuilta löytyvään opiskelijavaihdosta vastaavaan henkilöön ja kysyä lisää. 

Oulu on myös yksi Suomen suosituimmista vaihtokohteista ja myös kasvatustieteille vaihtareita tulee aina syksyllä ja keväällä. OLO ry pitää huolta siitä, että vaihtarit kokevat olonsa tervetulleeksi koko vaihtoajan pitämällä aktiivisesti vaihtareita ajan tasalla muun muassa viestittämällä omista tapahtumistaan vaihtareille sekä järjestämällä myös joka syksy ja kevät “vaihtarikahvit” toivottamaan uudet vaihtarit tervetulleiksi. Myös esimerkiksi ESN ja muut vaihto-oppilas järjestöt järjestävät paljon bileitä ja tapahtumia, joihin voi osallistua kuka tahansa!  

Vaihtareihin pääsee tutustumaan myös kummitoiminnan kautta. Vaihtarikummi esittelee Oulua uusille tulokkaille ja auttaa heitä sopeutumaan elämään Oulussa. Vaihtariukummin toiminta tarjoaa opintopisteiden ja palkan lisäksi tilaisuuksia tutustua paremmin vaihtareihin, harjoitella englantia ja päästä mukaan luomaan ihania elämyksiä ja uusia ystäviä.  

Kansainvälisyyttä, kansainvälisyyttä kaikkialla! 

OLO on myös aktiivisesti yhteydessä erilaisten yliopiston sisällä toimivien kansainvälisten toimijoiden kanssa, jotka osaltaan tarjoavat mahdollisuuksia osallistua tapahtumiin ja kansainväliseen toimintaan myös OLO:n ulkopuolella. Yliopisto tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuksia opiskella useita kieliä tandem-kurssin muodossa, jonka periaate on opettaa toinen toistaan muiden opiskelijoiden ja vaihto-oppilaiden kanssa.  

vaihto-opiskelijat OLOssa

 

 

 

Hyödyllisiä linkkejä

Vaihto-opiskelu ja harjoittelu ulkomailla

Kielikoulutus

Kysyttävää opiskelijavaihdosta?

 

Kasvatustieteiden tiedekunta

-opiskelijavaihto

Haapakoski Jani 

Sähköposti: jani.haapakoski (at) oulu.fi

 

Kansainvälistä toimintaa Oulussa

Picture1.png
bottom of page